Despre noi

Bine ati venit la Rasina-epoxidica.ro !

Suntem compania Izocor Protection Srl , distribuitor exclusiv al marcii de produse IZOCOR !

Produsele IZOCOR, sunt fabricate in Romania, la standarde europene sunt certificate si au marcajul "CE" .

Prin intermediul web shop-ului "rasina-epoxidica.ro'' , incercam sa fim alaturi de clientii nostri, oferindu-le o platforma accesibila prin care pot comanda rapid produsele de care au nevoie pentru proiectele pe care le au de facut.

Din portofoliul nostru de produse, fac in mare parte produse pe baza de rasina epoxidica : vopsea epoxidicaamorsa epoxidica, pardoseala epoxidica autonivelanta, chit si masa de spaclu epoxidica dar si  vopsea alchidica, vopsea poliuretanica, vopsea lavabile de interior , vospa lavabila de exterior, vopsea de marcaj rutier, vopsea speciala de protectie, vopsea acrilica,, lac acrilic pe baza de apa sau pe baza de solvent , lac poliuretanic, lac alchidic, lac pentru beton sau lemn, si binenteles vedeta noastra rasina epoxidica transparenta.

Rășinile epoxidice IZOCOR sunt alegerea # 1 pentru producătorii profesioniști de mobilă, artiștii, contractorii și comercianții care au nevoie de cea mai bună rășină epoxidică transparentă pentru proiecte creative. Sunt, de asemenea, folosite de persoanele cu simt practic și pasionații pricepuți, care apreciază performanța și raportul calitate / preț al utilizării unui produs profesional.

Nu ne crede doar pe cuvânt! Da o tura prin Galeria Izocor pentru a vedea sute de proiecte de succes finalizate de profesioniști și pasionați care folosesc rășina IZOCOR.

Rasinile IZOCOR sunt special concepute pentru diferite aplicatii; dacă nu sunteți sigur de rășina de care aveți nevoie pentru proiectul dvs., contactați echipa noastră de specialisti la 0722 306 799, 0722 357 036  sau office@izocor.ro